+40 265 263 087
Despre noi
Infiintata in anul 2001, General Auto S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor piese de calitate la cele mai bune preturi, pentru autoturisme, camioane si utilaje pentru constructii. La inceput am comercializat piese de schimb pentru autovehicule si tractoare de productie autohtona: ARO, SAVIEM RABA , U445, U650, de asemenea pentru utilaje de constructii fabricate in Romania: buldozere S650, S1500, excavatoare P603, P801, S1203, automacarale Hidrom 16-18to etc.

Incepand din anul 2007 comercializam piese schimb originale si non-originale, piese de prim montaj, elemente de caroserie pentru toata gama de camioane , marcile VOLVO, MERCEDES, SCANIA, DAF, MAN, IVECO, RENAULT, TATRA , piese schimb pentru semiremorci echipate cu punti SAF, BPW, ROR, SMB etc.

De asemenea comercializam si piese de schimb, respectiv consumabile pentru utilaje din domeniul constructiilor, marcile KOMATSU, JCB, CATERPILLAR, HANOMAG, STALOWA WOLA etc.
Tot din anul 2007 suntem distribuitori autorizati pentru scule profesionale de mana marca MOB IUS, avand in oferta noastra o gama foarte larga de produse.

Scopul nostru este satisfacerea nevoilor utilizatorilor profesionali de unelte si scule, avand ca obiectiv impunerea ca marca de referinta pentru acest sector in Romania.
Incepand din anul 2008 comercializam cruci cardanice DellaConcordia, cruci cardanice Sicit, cruci cardanice special, cruci cardanice industriale si cruci cardanice agricole.

Cererile dumneavoastra de pret sunt rezolvate in cel mai scurt timp de o echipa tanara si dinamica, cu o vasta experienta in domeniul vanzarii pieselor de autoturisme, camioane si semiremorci, utilaje pentru constructii si cruci cardanice.
+40 265 263 087
office@generalautoms.ro
Romania, Tirgu-Mures,
Str. Iuliu Maniu Nr. 42, Jud. Mures
Copyright © 2016, General Auto.
Webdesign by SigmaNet®